onsdag den 2. maj 2012

Butik til afståelse (ASFALT)

Butikslokale på Istedgade til afståelse

Efter 13 helt fantastiske år på Istedgade skal der nu ASFALTeres et andet sted på Vesterbro. Er af den overbevisning at man engang imellem skal prøve noget nyt og denne tid er kommet for ASFALT. Bare rolig tøjmærket ASFALT fortsætter, men bare ikke på Istedgade. Det bliver tæt på men skal nok vende tilbage når det nye sted er helt klar til ASFALT. Konceptet omkring butikken bliver også noget nyt og spændende, men dette skal jeg også nok vende tilbage til. Net butikken fortsætter selvfølgelig og jeg skal også nok holde et brag af en bænkfest inden den flytter med videre........
Det er en stor beslutning for mig, men jeg glæder mig helt vildt til nye udfordringer :-D


Sælger jeg min højt elskede butik lige midt i smørhullet på Vesterbro, Istedgade 83 st.tv.
Erhvervslokale på 42m2 inkl. baglokale til leje. Der er adgang til kælderlokale (8m2) og toilet i baggården. Det kan kun overtages til samme erhverv (tøj).
Overtagelse kan ske tidligst 1 Juli, senest 1 September.
Afståelse er på 375.000,- d.kr.
Huslejen bliver fastsat i løbet af de første 14 dage af Maj, men kommer til at ligge på ca. 8000,- Inkl. varme og internet. 6 mdr. depositum.
Send mig en mail hvis det har interresse, skriv lidt om dig selv og forretningskoncept, hvad du gerne vil sælge og hvornår du vil overtage.
Og send gerne videre hvis du kender nogen der kunne tænke sig at prøve kræfter med Istedgade, gerne nogen der brænder for Vesterbro. Vil jo gerne sende stafetten videre med maner ;-)
Hanne Zachariassen
Mail: asfaltcph@hotmail.com

2 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Nikolaj sagde ...

Har du lagt den på Oline ?

Tror måske der er større chance for at nogle finder den derinde..

Held og lykke med afståelsen ;-)