mandag den 6. juni 2011

Fantastisk dejlig weekend !!

Weekenden startede jo lidt tidligere end ellers så hvorfor ikke starte i indre by Onsdag aften til Distortion. Vi fandt en lille vindueskarm, billige fadøl lige overfor og så kunne man bare bruge tiden på at kigge på mennesker (en af mine favorit beskæftigelser).
Fredag var det så Vesterbro´s tur til at ligge ASFALT til Distortion og dette billede er taget lige udenfor min butik. Et fantastisk tiltag at man laver Københavns længste middagsselskab på Istedgade, det kunne vi godt have et par gange mere i løbet af året.
Foto af fotografen eller omvendt, Josephine foran chili con carnen fra Falster og bænken der hurtigt blev fyldt op af glade Distortion deltagere.

Mums den smagte godt den der Chili Con Carne ;-)


Ved 7 tiden var det svært at få en plads ved middagsselskabet.


Dagen derpå og en meget stille lørdag på Vesterbro, men man skal jo op på hesten igen, så hvad er bedre end blødkogte æg fra Bang og Jensen. Tak Josephine !!
Vi nåede lige de sidste par minutter af Nowak lagersalg, hvor vi fik brændt nogle penge af selvom det var rørende billigt, tak Anne.
Lagersalget var rykket udendørs lige foran Rebskoven, den er SÅ fantastisk.
Små og store børn kunne boltre sig i de mange reb. Jeg var også en tur på gyngen efter Sine.....

På de sene nattetimer er man jo altid meget krea og hvad kunne ikke være en bedre Distortion oprydning end Vesterbro´s nye hit: Øldåse såler !!
Her i den feminine udgave, det er da genialt ! Må blive brodækkende til næste Distortion !!!

Ingen kommentarer: