søndag den 2. oktober 2016

Upcycling workshop

Upcycling workshops udbydes.I dagens Danmark er vi storforbrugere at fast fashion. Vi køber billigt-produceret tøj og smider det oftest ud efter meget kort tid. Dette er en stor belastning for miljøet, specielt i de lande der producerer alt modetøjet, men også i forhold til de ressourcer der bruges på at komme af med tøjet igen.

Jeg har som designer, via mit eget mærke ASFALT, brugt en stor del af min karriere på at genbruge stof og tøj. Det store rum for kreativitet der er i upcycling og den helt konkrete viden om upcycling som jeg har oparbejdet igennem de sidste 17 år, vil jeg gerne udbrede.


INDHOLD. Et kreativt tilbud hvor folk kommer med tøj de gerne vil upcycle. Enten specifikt som fx 5 t-shirts til en kjole, eller 2 duge til en jakke, eller også folks eget tøj de har lyst til at upcycle til nye kreationer.

LÆNGDE. Workshoppen kan være en dag af et par timer, eller den kan løbe over flere dage, hvor man har tid til at gå i dybden med kreativiteten i at bruge det aflagte tøj man har.

MATERIALE. Jeg kan i forbindelse med en workshop på forhånd komme med en liste til hvad deltageren/eleven kan lave og hvor mange slips/t-shirts/knapper/kontaktlinsebeholdere/skjorter osv der skal til diverse kreationer.

FORM. En workshop kunne være et element i et forløb der handlede om genbrug og innovation.

PRIS: 450kr dkk./time.

EKSEMPLER PÅ FORLØB :
Heldagsforløb til 7/8/9 klasse trin af 6 timer. Materiale bank opbygges af eleverne selv inden workshopstart. 
Åben workshop på et bibliotek eller lokal genbrugsbutik af 3 timer. Borgerne medbringer selv tøj til om forandring. 
Ugeforløb på produktions eller designskole, 5x7 timer. Fordybelse i designprocessen omkring upcycling og dens muligheder i fremtidens modebillede.

Ring eller skriv og få booket en workshop. 

Hanne Zachariassen
Tlf 28104633
Mail: asfaltcph@hotmail.com

Ingen kommentarer: