tirsdag den 26. marts 2013

Styr på ASFALTen

Efter et par meget turbulente måneder, har jeg nu nogenlunde fået styr på det uartige barn ASFALT i designerklassen. ASFALT butikken på Istedgade lukkede i slut Oktober 2012, blev så tryllet om til designkollektivet SKABT, som åbnede dørene d 16 November. Her er ASFALT en del af de 12 kreative designere. I december var jeg i Rwanda til Kigali Fashion Week og skal fremover hjælpe med opstart af en designskole i Kigali. I Januar flyttede jer internt min værkstedsplads på Carlsberg og hygger mig nu top i værksteds lokale med nogle meget kreative mennesker. Yderligere kom jeg med i et andet designkollektiv i Fields d 1-12-2012.

Det hele kommer nu til udtryk igennem en ny opsætning og nyt look her på bloggen, facebook og på asfalt webshoppen. Her på siden er den nye ASFALT opsætning blevet delt op i følgende kategorier, så du let kan følge med hvor der er ny ASFALT belægning ;-)

ASFALT på Carlsberg: På Malttorvet 2 har jeg mit højt elskede værksted, hvor al ASFALT kreativitet udspringer fra, så nyt om alt det nye kan du læse i denne kategori.

ASFALT i Skabt: Design kollektiv på Istedgade 83, hvor ASFALT er representeret for at Istedgade ikke bliver for kedelig og kommerciel ;-)

ASFALT i Fields: Fields designstore er et fællesskab med 26 designere, her er smykker, tøj, kunst, børnetøj, interiør og ikke mindst Simple Minds på pladespilleren. ASFALT har her et stort udvalg af kreationer. 

ASFALT i Rwanda: Det startede med en invitation til Kigali Fashion Week i december 2012 og det skulle gerne munde ud i en åbning af en design skole i Kigali efteråret 2013.

ASFALT på tur: Inspiration kommer mange steder fra, kunst, loppefund, mennesker og meget mere. Dyk ned i ASFALT universet og bliv selv inspireret.

Nyd det og på glædeligt gensyn ude i den store verden.
God påske, HanneIngen kommentarer: