fredag den 11. maj 2012

Rynke kjole i nye farver

Den nye ASFALT model er nu klar i 2 nye farver !!

                          Rynkekjole i petroliums farvet bomuldsjersey, 880,- d.kr..

                                      Rynkekjole i rød bomuldsjersey, 880,- d.kr..

torsdag den 10. maj 2012

Nye farver

Kunne ikke stå for at købe 2 farver mere til samlingen af polka prikket bomuldsstof. Nu skal der så bare procuceres nogle slå om kjoler og solen skal skinne hele sommeren.

                   Limegrøn og orange !!

 Mangler kun en lyseblå og en lyserød, så har jeg alle farver fra forhandleren. Måske den lyserøde er på vej på lager også ;-)

mandag den 7. maj 2012

Customized blazer jakke

Nu kan du få lavet din helt egen unika blazer jakke som der helt bestemt ikke er andre der har. Har du en helt igennem fantastisk dug liggende fra et loppemarked, et gammel gardin, et stykke rejseminde i bunden af skabet eller bare en bestemt farve din blazer jakke skal være, så kan det nu lade sig gøre.

Her er lidt inspiration:

Denne fantastiske sommer dug går rundt et sted på Falster og nyder sommeren !!


Dette flotte gardin, som jeg faktisk har købt af Line den gang vi flyttede fra Westend, er blevet til 2 jakker. Den ene går rundt i Ålborg og den anden i København.

Bestil jakken på webshoppen og send stoffet til ASFALT, Istedgade 83, 1650 København V.
Du er altid velkommen til at sende en mail, for at høre om der er stof nok til en jakke på asfaltcph@hotmail.com.

Cusotmized blazer jakke, 650,- d.kr.

onsdag den 2. maj 2012

Butik til afståelse (ASFALT)

Butikslokale på Istedgade til afståelse

Efter 13 helt fantastiske år på Istedgade skal der nu ASFALTeres et andet sted på Vesterbro. Er af den overbevisning at man engang imellem skal prøve noget nyt og denne tid er kommet for ASFALT. Bare rolig tøjmærket ASFALT fortsætter, men bare ikke på Istedgade. Det bliver tæt på men skal nok vende tilbage når det nye sted er helt klar til ASFALT. Konceptet omkring butikken bliver også noget nyt og spændende, men dette skal jeg også nok vende tilbage til. Net butikken fortsætter selvfølgelig og jeg skal også nok holde et brag af en bænkfest inden den flytter med videre........
Det er en stor beslutning for mig, men jeg glæder mig helt vildt til nye udfordringer :-D


Sælger jeg min højt elskede butik lige midt i smørhullet på Vesterbro, Istedgade 83 st.tv.
Erhvervslokale på 42m2 inkl. baglokale til leje. Der er adgang til kælderlokale (8m2) og toilet i baggården. Det kan kun overtages til samme erhverv (tøj).
Overtagelse kan ske tidligst 1 Juli, senest 1 September.
Afståelse er på 375.000,- d.kr.
Huslejen bliver fastsat i løbet af de første 14 dage af Maj, men kommer til at ligge på ca. 8000,- Inkl. varme og internet. 6 mdr. depositum.
Send mig en mail hvis det har interresse, skriv lidt om dig selv og forretningskoncept, hvad du gerne vil sælge og hvornår du vil overtage.
Og send gerne videre hvis du kender nogen der kunne tænke sig at prøve kræfter med Istedgade, gerne nogen der brænder for Vesterbro. Vil jo gerne sende stafetten videre med maner ;-)
Hanne Zachariassen
Mail: asfaltcph@hotmail.com