mandag den 26. maj 2014

Mixart i Skabt

I onsdags afholdt vi fernisering i Skabt. På denne ultrakorte pop-up udstilling ”MixArt”, blev alle varer pakket ned for en enkelt aften og hver designer udtrykte sig med en installation, en tekst, en tegning, et kunstværk, et fotografi eller andet og inviterede publikum indenfor i den kreative proces. Herved fik man som designer reflekteret over det unikke i ens produkt, og som beskuer fik man et enestående kig ind i de tankestrømme, der driver hver designer. 


                       Pia Andersen, laver unika smykker af vintage perler og andre skattefund.

                                  Sara Steen laver tøj med smukke grafiske snit og mønstre.

 Sarah Louborg laver herreskjorter om til de flotteste kreationer, hvor broderier og kniplinger indgår.

 Art for the common man ved Karina Moesgård, bruger hendes kunst som print på T-shirts og andet.

                  Suse Hartung bruger også hendes kunst som print på kjoler og andre designs.



 Jack of all arts havde leget med alle de dimser der normalt bliver til Rie Winklers geniale smykker.

                  Tøjten laver bl.a. tryg på tasker og det er da de fedeste hashtags (#) jeg har set.


 Mit eget bidrag fra ASFALT. Slå om kjolen er grunden til at jeg kan tillade mig at lege med bl.a. upcycling, her med slipseflet og diskolys.

Hele processen var vildt sjov og det er ikke sidste gang vi afholder mixart arrangement. Der er flere billeder fra arrangementet på facebook.

tirsdag den 20. maj 2014

Papirklip

 I de næste 14 dage er det ASFALT der har fornøjelsen af at forskønne vinduet som en af sønnerne hos Al Hambra & Sons . Og hvad er bedre end at lave et gigantisk papirklip.  Det er jo papirklip der ligger til grund for et af ASFALTs sommerprint. Fra ide til handling er der aldrig langt hos mig, men jeg er altid spændt på hvordan det ser ud når det kommer op at hænge. Resultatet er ret flot og det giver en fed effekt. Så hvis du er i nabolaget, så kig forbi Frederiksberg Alle 42B.












torsdag den 8. maj 2014

Penselstrøg

Var en tur på galleri V1 i kødbyen i Fredags. De har en amerikansk kunstner i deres fold, John Copeland og han udstiller lige nu. Han er en helt igennem fantastisk dygtig kunstmaler, han maler med meget maling, mange lag, korte og lange penselstrøg og ikke mindst vilde farver. Jeg kan kun anbefale at tage et smut forbi kødbyen, det er vildt inspirerende.









                                              Og lidt aften atmosphere fra kødbyen ;-)

tirsdag den 6. maj 2014

Forårs fotomatch

Har været en tur ude i det skønne forår, hvor der jo vælter blomster og dufte frem. Så kan jeg ikke lade være med at matche billederne med alle de dejlige ASFALT forårskreationer. Og ikke mindst min egen skiftende hårfarve, har luret et trick hvor man putter frugtfarve i balsammen og vupti, så har man alt fra lys turkis, lys blå og lyserødt hår. Det vaskes ud på 2-3 vask. Nyd det derude ;-)