fredag den 28. marts 2014

Upcycling video


http://youtu.be/PeqRFg7aThY
 Se denne lille fine film der er lavet omkring ASFALT upcycling, klik på billedet ;-)

Hanne Zachariassen er tøjdesigner og har designet mærket Asfalt de seneste 15 år. Her arbejder hun med at upcycle genbrugstøj for at give det merværdi, og samtidig spiller det kunderne et puds, når de finder ud af, hvad de i virkeligheden står med i hånden.

Duge bliver til habitter, slips til solskærme og kliplinger passer godt rundt om håndledet som et armbånd, når det har været igennem Hannes kreative hænder og hjerne.

tirsdag den 18. marts 2014

Solskærme af slips

Fik lavet en ordentlig stak solskærme af slips i søndags da jeg afholdt workshop på Secondhandover arrangementet på Vesterbro. Du kan få fingrene i en i Fields Designstore, Skabt, Al Hambra & Sons og www.asfalt-shop.com,. Skal også snart få lavet en DIY, da de er super nemme at sy selv ;-)








mandag den 17. marts 2014

Upcycling jakker

Afholdt upcycling workshop igår til Secondhandover arrangement i kulturhuset på Lyrskovsgade. Fremmødet var desværre ikke så stort, men jeg tager altid hatten af for ildsjæle der laver nogle nye initiativer, specielt dem der fremmer vores forståelse for at vi smider alt for meget ud. Jeg havde været i mine egne gemmer og fundet et par duge, som blev til nogle vildt flotte unika jakker. Alle jakkerne er selvfølgelig sat til salg på www.asfalt-shop.com, koster 850,- og er one off a kind.









fredag den 7. marts 2014

Nyt på gammelt

Har haft playfull friday og fundet et par fantastiske stoffer i min samling af genbrugs sengetøj. Dette har fået en gang sølv print og lidt jersey kanter. Nemt og fint til højtaljeret nederdel eller jeans, får dem lagt på shoppen i løbet af weekenden. 







onsdag den 5. marts 2014

upcycling workshop

Er blevet inviteret til at afholde en upcycling workshop søndag d 16 marts. Det er altid fedt at skulle udbrede sit kendskab til upcycling og hjælpe med at udbrede upcycling konceptet. Ryd ud i dit klædeskab og tag det med under armen, måske det kan byttes til noget andet fedt og ellers laves om til en ny kreation. Du kan følge med på SecondHandOver.